Seljačka stranka daje podršku Vučiću i SNS-u na izborima u Beogradu

Narodni poslanik Milija Miletić iz Svrljiga je kao predsednik Ujedinjene seljačke stranke dao punu podršku svom koalicionom partneru Srpkoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na listi “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, a na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu. USS participira i u niškoj opštini Crveni krst gde ima odborničku grupu.

Ujedinjena seljačka stranka daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću i poziva sve ljude koji žive u rubnim područjima Beograda da glasaju za listu “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“ jer jedino na taj način sebi obezbeđuju siguran i stabilan život, rekao je Miletić na konferenciji u Beogradu. On se nije prvi put pojavio u narodnoj nošnji.

Miletić dodaje da ljudi koji žive na selu i koji žive od sela moraju da znaju da je dosadašnja politika dala šansu poljoprivrednom proizvođaču da sebi obezbedi zaradu i podrškom listi za beogradske izbore omogućuje kontinuirani razvoj sela i poljoprivrede.

Predviđena su veća izdvajanja sredstava iz budžeta za davanje subvencija poljoprivrednim proizvođačima, pomoć prilikom konkurisanja za evropske programe i omogućen je ubrzani razvoj poljoprivredne delatnosti. Srpska napredna stranka je i velikim ulaganjima u putnu i saobraćajnu infrastrukturu, rešavanjem problema vodonasbdevanja i kanalizacije kao i drugih stvari za neometano funcionisanje pokazala odgovorno ponašanje i prema ljudima koji žive na selu, a ne samo u gradu, rekao je Miletić.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Taj razvoj se zasniva na uvozu krompira iz Francuske, iako naš krompir stoji u magacinima kao i na reeksportu 11000 tona maline iz okolnih zemalja a našim proizvođačima se plaća minimalna cena maline. Tako to radi ova najuspešnija vlast od Nemanjića do danas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *