Šešelj u Nišu: Naprednjački režim je gori od dosmanlijskog (video i foto galerija)

Srbija je u katastrofalnom stanju. Dvanaest godina pod dosmanlijskom vlašću i sada tri pod naprednjačkom, ne zna se koji je gori. Pored svega, gori je ovaj naprednjački jer su dosmanlije državni dug popeli na 40 odsto bruto društvenog dohotka po stanovniku, a naprednjaci su to podigli na 71 odsto. Mi obilazimo sve gradove pošto smo medijski blokirani u Beogradu. Želimo da dobijemo učešće u emisijama na lokalnim televizijama, a ako i to ne dobijemo onda držimo javne tribine po Domovima kulture i sličnim salama. U Nišu nismo mogli da dobijemo prostora ni u jednoj televizijskoj emisiji, ali ni neku salu. Zato smo se posle beogradskg odlučili da prvi miting održimo u Nišu – naveo je Šešelj.

seselj-miting-nis

Jedini izlaz integracija sa Rusijom

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke održao je danas u Nišu miting pred svojim pristalicama i simpatizerima na Trgu kralja Milana, a pre toga se obratio novinarima u prostorijama stranke. On je ponovio „da se dobrovoljno sigurno neće vratiti u Hag, a kako ću se i da li ću se vratiti vratiti, taj odgovor znaju Vučić i Nikolić“.

Naša jedina alternativa je integracija sa Rusijom, ulazak u carinsku uniju Ruske, Beloruske i Kazahstana i drugih prijateljskih zemalja. Ulazak u vojni savez pod okriljem Rusije. To je jedina realna promišljena perspektiva za Srbiju – rekao je Šešelj.

O kumu Draškoviću i Nikoliću

Nije meni jednostavno što imam takve kumove, počevši od Vuka Draškovića pa do Tomislava Nikolića. Nije problem što su oni izdali kumstvo nego što su izdali srpstvo i Srpsku radikalnu stranku, kad je reč o Nikoliću.

M.S.
foto/video: gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *