SPS Niš daje podršku Dačiću

Okružni i Gradski odbor Socijalističke partije Srbije su povodom objavljivanja snimka susreta Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića pisanim putem uputili podršku predsedniku stranke i prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću.

dacic
U saopštenju Okružnog odbora SPS-a, dostavljenom Niškoj televiziji, a koje potpisuje njegov predsednik Igor Novaković ocenjuje se da je cilj bio da se tajni snimci na kojima se nalaze Dačić i Radulović zloupotrebe u političke svrhe. Napominje se da ove materijale i MUP i bezbednosne službe poseduju skoro sedam godina pa je pitanje zašto su do sada ćutali?

I Gradski odbor SPS-a pruža bezrezervnu podršku Ivici Dačiću i u saopštenju koje potpisuje v.d. predsednika Žarko Ranković ocenjuje objavljivanje snimaka nakon toliko godina smišljenim udarom na doslednu politiku borbe koju Dačić vodi za socijalnu pravdu, nacionalne interese i svetliju budućnost Srbije na putu ka Evropskoj uniji. Pomenuti snimci se, navodi se u saopštenju, pojavljuju u trenutku kada je Dačićeva i popularnost SPS-a u stalnom porastu, a ugled lidera socijalista u svetu ogroman. Ovu, kako kažu u niškom odboru stranke, izrežiranu medijsku hajku,smatraju pretnjom po državni poredak i pokušajem destabilizacije Vlade Republike Srbije.

Autor: NTV

2 Comments

  1. Pa naravno, ako zglajza capo di tutti capi ima da na*ebu lokal-politički-mafijaščiki iz tog mafiozluka. Naravno, osim onih koji odma’ onjuše i oližu zadnjicu drugom capo di tutti capi. U lizanje i njuškanje se izveštili – svi kupili džab-džabe diplome na raznim megatrendima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *