Srpski radikali predali liste kandidata za Medijanu i Palilulu

Srpski radikali iz opštinskih odbora Medijana i Palilula predali su sinoć liste kandidata za odbornike. Prvi na listi za Medijanu je Tihomir Perić , a na Paliluli je Bojan Krstić.

SRS
Bojan Krstić i lider radikala Vojislav Šešelj

Predaji kandidature prethodilo je održavanje godišnje skupštine OO Niš Palilula SRS, 12.03.2016, na kojoj su verifikovani svi rukovodioci opštinskih odbora.

radikali
Tihomir Perić predaje liste kandidata

Kandidat za predsednika GO Palilula, Bojan Krstić istakao je da nakon ovih izbora Palilulu treba da preuzmu ozbiljni ljudi koji će oživeti zapostavljenu privredu, jer su fabrike na teritoriji GO Palilula nekada zapošljavale više desetina hiljada radnika. Posebnu pažnju treba obratiti na poljoprivrednike sa teritorije ove opštine, prvenstveno obezbeđivanjem subvencionisanog goriva za obradu zemljišta i garantovanim otkupom poljoprivrednih proizvoda po tržišnim cenama, sprečavajući nakupce da se bogate na tuđoj muci.

Pod sloganom “Palilulu u sigurne ruke – Bojan Krstić, tvoj predsednik” niški radikali su otpočeli svoju kampanju na Paliluli.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. Veliko BRAVO za niške radikale! Jedina ozbiljna stranka i opozicija na nivou grada ,a Boga mi i države! Zato imaju glasove cele moje porodice i mojih prijatelja! Dosta je bilo nesposobnih ljudi! Niš i Srbiju u sigurne ruke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *