SRS: Nikolić je potpisao bezuslovnu kapitulaciju Srbije

Bojan Krstić, predsednik GO SRS
piše: Bojan Krstić, predsednik GO SRS

Pod ironičnim i ponižavajućim nazivom „Milosrdni anđeo“, NATO pakt je 24. marta 1999. godine počeo bobmardovanje ondašnje SRJ, najveći delom uništavajući Republiku Srbiju. Da podsetimo: bombardovanje je trajalo 78 dana, pri tom je ubijeno 2.500 ljudi, od toga 79 dece, ranjeno je 12.500 ljudi, iništeno je preko 300 fabrika, oštećeno preko 20 bolnica i 190 škola, a materijalna šteta se procenjeuje između 30 i 100 milijardi dolara !

Svaka zemlja, koja ima bilo kakvu, samo ne izdajničku vlast, nakon takvog zločina zatražila bi naplaćivanje ratne štete, a države koje su joj tako nešto učinile, u najmanju ruku tretirala bi neprijateljskim. Ali ne i Srbija! Naprotiv, predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, potpisao je Zakon o potvrđivanju sporazuma između Srbije i NATO-a, po kome se pripadnicima NATO-a omogućava imunitet i sloboda kretanja na teritoriji Republike Srbije, oslobađanje od plaćanja poreza, PDV-a i carina. Prostije rečeno, Tomislav Nikolić je potpisao bezuslovnu kapitulaciju i dobrovoljnu okupaciju Republike Srbije od strane NATO snaga.

SRS

Oni će moći da koriste vojne resurse, kasarne, da se slobodno kreću i vršljaju po Srbiji, da čine šta god im je volja, a da pri tom ne mogu biti izvedeni pred sud, da ne mogu biti osuđeni ni za kakvo nedelo, počinjeno na teritoriji Republike Srbije i sve to gratis, bez obaveze plaćanja poreza, carina i PDV-a. A sve je to nestručno upakovano u izjave, kako je to zapravo dobro za građane Srbije.

Srpski radikali pitaju Vladu, premijera i predsednika Republike Srbije, u čije ime su to uradili? Ko im je dozvolio? Jesu li pitali za savet roditelje nastradale male Milice Rakić, ili porodice 2.500 nevinih nastradalih ljudi, roditelje 79-oro poginule dece? Jesu li pitali za dozvolu i savet sve besposlene, čije su fabrike srušili? Zar im stvarno ništa nije sveto, pa čak ni životi srpskih civila, srpske dece?!? Zar je i to na prodaju?!? Koliko to dana neko treba da spaljuje Srbiju i ubija civile, da bi shvatili da je zlikovac, a ne prijatelj Srbije?!?

Srpska radikalna stranka odavno ističe da je u Srbiji na vlasti kvinslinška, poslušnička struktura, koja mora samo da klima glavom i aminuje sve što čuje od svojih nalogodavaca i sponzora. Zbog podele u SNS-u, pokušali su da izdaju nazovu imenom i prezimenom samo Tomislava Nikolića, čija je politička karijera na zalasku. Ali ovu odluku o zakonu izlasali su svi poslanici vladajuće strukture u Skupštini Republike Srbije. Stoga izdaja ima novo ime i prezime : NAPREDNjAČKA VLAST (Vlada, premijer, predsednik i poslanici), koji su stali iza ove nezapamćene izdaje, prodaje i poniženja srpskog naroda!

Poniženjima Srbije se ne nazire kraj. Čak je i izricanje preude Radovanu Karadžiću najavljeno za 24. mart ove godine, kako bi simbolično predstavilo i dan početka bombardovanja od strane NATO-a. Upravo zbog toga,baš toga dana , 24. marta 2016.godine, Srpska radikalna stranka će u Beogradu održati veliki protestni miting pod nazivom: „ NE u rat! NE u NATO! NE u moje ime!“. Mnoge političke organizacije su već na ulicama izrazile svoje proteste, ali datum kada treba izaći na ulice je svakako 24.mart 2016. godine iz već pomenutih razloga i onoga što taj datum za Srbiju i Srbe predstavlja! Zato SRS poziva sve patriote da se priključe ovom protestnom skupu, kako bi celom svetu pokazali nedvosmislenu poruku da srpski narod ne pristaje na ovo sramno potpisivanje Zakona! Da pokažu da je jedina ispravna vojna i ekonomska saradnja samo sa Ruskom federacijom, sa ruskim vojnim savezom ODKB-om, sa braćom po veri, slovenskom poreklu, jeziku, običajima, bojama na zastavi…

Možda je narod do sad i imao strpljenja, bio letargičan, apatičan, gutao razna ponižavanja, ali ovo je definitivno kap koja je prelila čašu! A predstojeći izbori su odlična šansa da pokaže šta misli o onima koji na ovaj način vode državu, kao i to kome danas jedino mogu verovati. Otud i predizborni slogan Srpske radikalne stranke – Srbiju u sigurne ruke !