Stanari zgrade sa muralom Đokovića koji su uredili park neće biti kažnjeni

Stanovnici jedne od zgrada u naselju Duvanište koji su samoinicijativno uredili park ispred svojih stanova i organizovali iscrtavanje murala našeg proslavljenog tenisera, Novaka Đokovića, neće biti sankcionisani zbog toga, saznaje „Građanin“ od Saše Markišića, šefa inspekcijskih službi optine Medijana.

djokovic-fasada-nas

U gradu se poslednja dva dana proneo glas da će stanari koji su učinili ovo dobro delo biti kažnjeni jer nisu ispoštovali proceduru prijavljivanja, a što je zabeležila Komunalna policija i prijavila opštini.

To je normalno da komunalni policajac zabeleži šta se događa u naselju. Policajac je prošao u trenutku kada su oni krenuli sa radovima, nije znao o čemu se radi i kada je saznao, ispoštovao je proceduru da nas obavesti o tome jer je u pitanju bilo vlasništvo nad zemljištem na kome su stanari doterivali park, Mi smo videli u čemu je i stvar i daleko od toga da će iko biti kažnjen. Sve je regilarno. Jedino što smo zamerili je da stubići budu niži i svedu se na pedesetak santimetara što bi bilo normalno, a ne da budu onoliko visoki – saopštio je Markišić.

M.S.
foto:Vladimir Stanković

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *