Stanković: Vratilo se vreme saslušavanja mislećih građana

Poštovane Nišlije,
Vreme privođenja, saslušavanja i satanizacije običnih, normalnih, mislećih građana definitivno nije za nama. Ono se, uprkos tome što su devedesete potučene do nogu, vratilo u još gorem obliku i izdanju. Vlast se više nego ikada služi represijom i zastrašivanjem, a političari, iako i te kako imaju preča posla, podnose prijave protiv NN lica koje bi i dete moglo da identifikuje.

Miodrag-Stanković
Miodrag Stanković, NN lice kao i svi mi

Organi vlasti rade svoj posao, identifikuju i saslušavaju, preslušavaju, a političarima je lako – oni se, u slučaju da se prijavljeno lice pokaže opasnijim i većom podrškom potkovanim elementom, u trenutku mogu oprati: ja sam prijavio NN lice, ne profesora tog i tog. I mirna Bačka.

Ali, Bačka je daleko od toga da bude mirna, i Drina je i dalje kriva.

Građani prepoznaju represiju i građani će je još jednom slomiti.

Privođenje prethodi hapšenjima, hapšenja prethode velikom nezaustavljivom buntu ne protiv NN lica, već protiv onih koji i te kako imaju ime i prezime.

Oni oličavaju nepravdu, i građani će se sa njom kad tad obračunati.

Nešto mi govori da taj dan nije daleko.

Mislite o tome.

Predsednik Gradskog odbora DS Niš
Miodrag Stanković, NN lice kao i svi vi

7 Comments

  1. Nimalo nisam napredna, naprotiv, ali nisam ni dovoljno glupa da slusam svacije recitacije, pogotovo ne od onih koji ne zasluzuju da budu tu gde jesu. Ne zelim nove kvazi intelektualce, pametnjakovice i lenjivce , ve’ ljude dostojne imena da predvode Nis.

  2. @Limun Zut molim te da mi od pomenutih ne razdvajas Bulatovica, Dzunica, Aleksica, Batu Vasiljevica, Nesu Gusku i onog anonimnog predsednika Opstine Medijana kome ogromna vecina gradjana ni ime ne zna.

    1. Kad se tvoji Perišić, Slavković, Bandjur… vrate u svoje vukojebine iz kojih su domileli u Niš, onda se javi. Niš ipak više pripada onima koji su živeli u Doljevcu nego ovoj živopisnoj družini gubitnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *