Stanovnici preko 60 niških zgrada protiv visokih računa Gradske toplane

Na sinoć održanom sastanku predsednika skupštine stanara koji traže smanjenje cene grejanja i korigovanje načina obračuna duga prema Gradskoj toplani u Nišu, pored 26 stanovnika zgrada pridružili su se još čak 34 zgrade tako da će inicijativu prema Gradskoj toplani sigurno podneti preko 60 niških solitera.

B. Krsmanovica-1

Dragan Perić, inicijator ove građanske akcije kaže da su mnogi sinoć došli bez pečata tako da će danas cifra zgrada koje se bune protiv visokih računa toplane sigurno biti veća od 60.

-Moram da priznam da ni sam nisam očekivao toliku zainteresovanost za ovaj sastanak. Pridružile su nam se zgrade iz Durlana i još nekih naselja u Nišu. Ima mnogo onih koji su se jaili telefonom, a koji će potpisati i pečatirati svoj pristanak na zahteve peticije. Stvarno su računi preterano visoki i moramo da tražimo ne samo smanjenje računa nego i način obračuna naplate-ističe Perić.

M.S.

4 Comments

  1. Hitno u proteste protiv lopova. Glavni zahtev bezuslovno iisključenje sa grejanja. Cena se mora ugovarati, kome cena ne odgovara nemoje biti primoran na kupovinu. Ujedno pripremimo se za borbu protiv tv pretplate koju nam pripremaju.

  2. Podrzavam inicijativu,zivim u Blagoja Parovica,tu je grejanje izuzetno lose a gospoda iz toplane samo utuzuju i nista po tom pitanju ne preduzimaju.

    1. Danas, 21.03.2015.god. u 17:00h, na adresi Branka Krsmanovica 29, u prostoriji kucnog saveta, mogu da se jave predsednici kucnih saveta stambenih zgrada sa pecatima, koji nisu bili juce na sastanku i da se pridruze potpisivanju peticije… Juce sam bio na sastanku,veliki je odziv i zahtevi prema toplani su profesionalno definisani…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *