Stravično: Danima neko truje pse koji umiru naočigled dece – otrovani i vrapčići

U poslednja dva do tri dana, za sada nepoznata osoba, namerno truje pse u naselju Vidikovac, saznaje “Gradjanin”. O tome je obaveštena policija i komunalna policija, ali onaj ko to čini za sada je nedostupan pravdi za tako bezdušan čin.

Untitled 111111
Snimljeni uginuli pas sa propratnim komentarom na FB mreži

-Jedan pas je otrovan 4. avgusta. Otrov je bačen na ulicu tako da su 5. avgusta deca iz okolnih zgrada pronašla još jednog otrovanog psa na ulici, ali i nekoliko vrabaca. To je baš bio veliki stres ne samo za decu nego za sve okolne stanare. Tu se okolo igraju deca i bašp smo uznemireni zbog toga. Dva dana uginuli pas je leža neposredno pored igrališta gde roditelji dovode svoju decu i da niko ništa ne preduzima konkretno to je vec nedopustivo-kaže jedna od stanarki ovog dela Niša.

uginuli-pas
Drugi ubijeni pas

Vest se već proširila i na društvenoj mreži Facebook, a mi smo selektovali komentare u kojima se pojavlju psovke. U nekim komentarima se vidi da se ljudi boje najviše činjenice da se stiče utisak da ovaj zločin prema životinjama neće stati.

FB prepiska
Prepiska sa Facebook-a

Vrućine su velike i može doci do zaraze, a ne zna se ni o kakvoj vrsti otrova se radi i gdje je korišcen, te da li je opasan po zdravlje ljudi?, komentarišu stanari.

Pripremio: P. Zlikovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *