„Svi u prirodu“ do Babinog zuba

Ovogodišnja akcija „Svi u prirodu“, u organizaciji Saveza za rekreativni sport Niša, održaće se na Babinom zubu u nedelju 16. juna. Polazak je u 7 sati, sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu.

Organizatori najavljuju da su predviđene pešačke ture i druge sportsko-rekreativne aktivnosti, a da se mesto po ceni od 1.100 dinara može kupiti u poslovnici „TRANS D“, na Bulevaru 12. februar 35, radnim danima od 8 do 16 sati i subotom od 8 do 12 sati.

„Svaki učesnik akcije je osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđen je i lekar. Naše akcije se organizuju pod pokroviteljstvom Grada Niša-Uprave za društvene delatnosti- Sektor za omladinu i sport“ – kažu organizatori.

Savez za rekreativni sport Niša je savez sportskih klubova i udruženja sa teritorije grada Niša, koji se, između ostalog, bave i rekreativnim sportom. Savez, svojim delovanjem, doprinosi razvoju, afirmaciji i promociji rekreativnog sporta u gradu Nišu i povećanju broja učesnika u svim oblastima sportsko-rekreativnih aktivnosti i u svim socijalnim i uzrasnim kategorijama građana. Savez za rekreativni sport prepoznatljiv je u javnosti po veoma uspešnom organizovanju akcija „Svi na sneg“ i „Svi u prirodu“.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *