Taksa za RTS od 1. januara poskupljuje na 500 dinara

Upravni odbori Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine odlučili su da od 1. januara naredne godine taksa za javne servise bude 500 dinara, objavila je Radio televizija Srbije.

rts-logo
Kako je objavljeno na sajtu Radio-televizije Srbije, predsednik Upravnog odbora RTS, Zoran Popović rekao je da postoji mogućnost da ta taksa bude i manja. Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Srđan Mihajlović smatra da je veoma važno obezbediti mehanizme da procenat naplate takse bude dobar jer, bez tog novca, kako je rekao, javni servisi teško mogu da ostvaruju svoju ulogu.

foto:mondo.rs

2 Comments

  1. Da bi mi naplatili nešto morate imati sklopljen ugovor sa mnom.Prodajete mi lokalni TV da bih gledao beogradku hroniku i spot“SvI smo mi Beograđani „,e nismo .Ugovor imam sa lokalnim operatorom a sa vama ne .Njemu redovno plaćam račune jer mi nudi kvalitetnije programe.Taj RTS ne gledam nikad ,osim kad je fudbal u pitanju mada i tad ima na internetu da se nadje neki link,Prema tome vama ni dinara a vi skremblujte vaše šit programe i ko hoće da gleda neka plati.Ja naravno neću i nikada vam takođe neću platiti tu taksu da bi otišla u Beograd i Novi SAD JER VI NISTE NAVIKLI DA ŽIVITE SKROMNO SA PLATOM OD 20 HILJ.VEĆ VAMA PLAta U bg MORA DA BUDE 50-70 HILJADA,E OD MENE NEĆETE DA UZMETE.Pozdravljam vaš pašaluški program RTS i želim vas sve najbolje i zajebite više da muzete Jug Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *