Talasanja u niškom SNS: Vasiljević smenjen s mesta predsednika MO Pantelej

Na sinoćnoj sednici Gradskog odbora smenjen je narodni poslanik Bratimir Vasiljević sa mesta predsednika Mesnog odbora SNS Pantelej. Kako nezvanično saznajemo, na odboru je rečeno da je on samoinicijativno organizovao stranačku slavu, ali nam je obrazloženo da već duže vreme nije organizovao sastanke, kao i da organizuje skupove mesnih odbora u drugim delovima grada, bez znanja poverenika Milana Stanojkovića.

Bratimir-Vasiljevic1
Narodni poslanik Bratimir Vasiljević

Milan Stanojković je u razgovoru za „Građanin“ prvo rekao da su to uskostranačke stvari u jednoj stranci i da mediji i ne bi baš time trebali da se bave, ali je i opravdao Vasiljevićevo smenjivanje.

-Vasiljević je jedan od najvrednijih članova, ali jednostavno ne može sve da stigne da obavi pa se došlo do ovakvog rešenja. Posao predsednika mesnog odbora je da ide od „vrata do vrata“ da bude stalno prisutan u odboru, često razgovorom rešava probleme. Vasiljević je narodni poslanik i ne može sve da postigne iako je jedan od najaktivnijih. I nije prvi koji će biti zamenjen jer i drugi zbog raznih aktivnosti takođe ne uspevaju baš sve da piostignu – dobili smo Stanojkovićevo obrazloženje.

Pored poslaničkog mandata, Vasiljević je član u Odboru za dijasporu i Srbe u regionu i Odboru za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva (zamenik člana), navodi se na sajtu Narodne skupštine republike Srbije. Član je u grupama za prijateljstvo sa čak 16 država, što i nije uobičajno jer poslanici često praktikuju da izaberu jednu ili dve države.

M.S.

4 Comments

  1. Ma kakva talasanja psihijatar po naredjenju druge stranke razbija Niski SNS. A ovi se svadjali i napadali izmedju sebe godinama. Ko iz svega toga ima korist? Narod ima samo stetu.

  2. „Vasiljević je jedan od najvrednijih članova …“ reče Stanojković !
    Kakvi li ste ,onda ,vi ostali članovi i funkcioneri SNS-a ?
    Uostalom vi se medjusobno najbolje poznajete a mi ćemo izvoditi zaključke … iz vaših reči i /ne/dela !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *