Težak sudar Austrijanaca kod “Naisa” – smešteni na grudnu hirurgiju i ortopediju

Na auto putu Niš – Beograd noćas oko 00,30 sati u blizini naplatne rampe “Nais” sudarila su se teretno i putničko vozilo, oboje austrijskih registarskih tablica. U saobraćajnom udesu su dve muške osobe zadobile teške telesne povrede. Kako nezvanično saznajemo u Kliničkom centru u Nišu, oba muškarca su prebačena na hitnu hirurgiju, a potom je jedna smeštena na Odeljenje grudne hirurgije dok je druga na Ortopediji. Za sada nismo uspeli da saznamo da li je reč o našim ili inostranim državljanima.

udes

-Ne možemo ništa da vam kažemo sem da se osoba verovatno nalazi u šok sobi, rekli su nam nezvanično na grudnoj hirurgiji. Druga osoba koja je smeštena na ortopediji se nalazi na “običnom” odeljenju.

Policija potvrđuje de je noćas, oko 00.30 časova, na auto putu Niš – Beograd, u blizini naplatne rampe Nais, kako piše u saopštenju, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su dve osobe zadobile teške telesne povrede.

– Nezgoda se dogodila kada je vozač teretnog motornog vozila marke „Reno“, austrijskih registarskih oznaka, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog motornog vozila marke „Audi“, austrijskih registarskih oznaka. Nakon ukazane lekarske pomoći na licu mesta, dve muške osobe, iz putničkog motornog vozila, su prebačene u Klinički centar u Nišu, gde su im od strane lekara konstatovane teške telesne povrede, saopštava policija.

M.S.

foto:telegraf.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *