Tihomir Perić novi gradski većnik umesto Bojana Krstića

Tihomir Perić, dojučerašnji većnik u opštini Pantelej i odbornik u niškom parlamentu, postao je novi gradski većnik, odlučila je preksinoć Skupština grada Niša većinom glasova.

Tihomir Perić, Bojan Krstić (stoje), dr Bojić, Vojislav Šešelj (sede) – jedan od mitinga SRS u Nišu

On je zamenjen umesto dosadašnjeg većnika Bojana Krstića, kažu nam u ovoj partiji.

Nema tu mnogo komentara sem da je to odluka Gradskog odbora SRS. To su unutarstranačke odluke. Krstić je do sada bio zadužen za resor obrazovanja, ali Perić neće preuzeti to zaduženje. Uopšte, pitanje će biti kako će se reorganizovati Gradsko veće jer su dva mesta u veću nepopunjena – rekli su nam u vrhu stranke.

Perić nam potvrđuje ove reči i kaže da će se uskoro znati resor koji će on voditi.

Gradsko veće još nije zasedalo da bi razgovarali o mom zaduženju, ali to će se uskoro znati. Na ovom mestu pokušaću svim snagama da dam doprinos stabilnosti i da ostvarimo obećanja koja je koalicija zacrtala – rekao je Perić za Građanin.

Tihomir Perić (u teget košulji) u Skupštini grada Niša

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović podneo je skupštini formalno zahtev za zamenu većnika što je danas i učinjeno. Perić je pre nedelju dana dao ostavku na mesto većnika u opštini Pantelej.

Tihomir Perić je rođen 1963. godine u Skoplju, a od 1971. godine živi u Nišu. Učesnik je dva rata na prostoru bivše Jugoslavije i član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke i jedan od prvih članova ove partije. Oženjen je i otac je četvoro dece.

M.S.

1 Comment

  1. „Krstić je do sada bio zadužen za resor obrazovanja, ali Perić neće preuzeti to zaduženje“.
    Ma , kakvo obrazovanje … Ni knjaz Miloš nije voleo obrazovane ljude , a on bi bio akademik u odnosu na ove sadašnje „obrazovane“ ljude i većnike!
    Obrazovani su najdiskutabilniji – ne znaš kako će da se opredele … najčešće – kako vetar duva !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *