Treći WordPress meetup u Nišu

Posle letnjih odmora, WordPress zajednica u Nišu organizuje treći WordPress Meetup posle dva odlična koja su pokazala da se ljudi u našem gradu interesuju za WordPress, i žele da nauče više o njemu i budu deo lokalne zajednice koja učestvuje u stvaranju sa istim.

160923-wpnis2

U četvrtak, 29. septembra 2016 sa početkom u 18.30h, u Deli prostoru počeće niz interesantnih predavanja vezanih za korišćenje WordPress platforme za sve one koji žele da nauče nešto novo o WordPress-u.

Posle dva WordPress Meetup-a primećeno je veliko interesovanje za učenje i korišćenje WordPress-a kao platforme za izradu web-sajtova i blogova. Naš cilj je da svima omogućimo lakše učenje i ulazak u svet IT-a. Ovog puta nastavljamo dalje i imaćemo interesantna predavanja o WordPress kao platformi za kreiranje blog-a. Ako do sada niste imali priliku da radite sa WordPress platformom, nevezano da li ste programer, marketing ekspert, dizajner ili iz bilo kog drugog zanimanja, dođite da se upoznamo – kaže jedan od organizatora dogadjaja Aleksandar Predić.

Sledećeg dana, u petak 30. septembra sa početkom od 18.00h u prostorijama IT centra, oni koji su se prijavili za radionice (ovde možete izvršiti prijavu), mogu na konkretnim primerima da učestvuju u razvoju kroz WordPress. Takođe mogu da pitaju sve stvari koje im nisu do sada bile jasne, a koje će im predavači vrlo rado objasniti. Prijava za radionicu je obavezna.

WordPress je bloging platforma za kreiranje internet portala i prema istraživanjima koristi se na oko 26% svetskih internet sajtova. Rad u njemu je jednostavan i prijatan, i sve više kompanija i programera se odlučuje za njega kao osnovu koju će koristiti u daljem razvoju internet portala.

Za sve one koje žele da prisustvuju i zajedno sa nama uče i druže se, prijava je obavezna i nju možete popuniti na ovom linku.

WordPress zajednica u Nišu je deo #WPSerbia zajednice i deluju kao jedna celina, a zajednički cilj je promocija WordPress-a i druženje.

Članovi WordPress zajednice u Nišu pozivaju zainteresovane koji žele da se uključe u njihov rad da ih kontaktiraju mejlom na adresu wpnis@wpserbia.rs ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *