Triglavska u Nišu kao površina meseca – u 50 metara 57 rupa (VIDEO)

Nišlija Aleksandar Ilić snimio je klip iz Triglavske ulice u Nišu gde je u manje od 50 metara dužine kolovoza izbrojao 57 rupa! Time ova ulica sigurno zaslužuje ime „Ulica mesečevih rupa“ kako je on nazvao. 

Radi se o ulici u širem centru Niša. Triglavska ulica se nalazi na 30 metara od Prirodno matematičkog fakulteta, a stotinak od novog Kliničkog centra, sedam zgrada i nekoliko kuća se nalazi u ovom prilazu koji sam snimio, a naniže je još pet zgrada i na desetine kuća. U Apelovcu, delu Niša u kome se ovo nalazi živi oko 10.000 Nišlija. Dakle ne radi se o malom nenaseljenom mestu, snimio sam samo svoju ulicu, ali ceo kraj je sličan ovome. Problem je kada padne kiša, tada se rupe ne vide i ljudi koji dolaze i koji ne žive tu mogu da oštete kola i ozbiljno se povrede. Ulica nije rekonstruisana pedesetak gpodina, samo je krpljena povremeno, a to je uzelo danak što se da videti. Zvao sam direkciju i nikakvog odgovora nisam dobio – kaže Ilić.

On je ispod svog klipa koji je namerno snimio u naučno fantastičnom stilu napisao poruku koja bi trebala da natera nadležne da stave prst na čelo.

– Triglavska ulica decenijama izgleda kao površina meseca. Nadležni organi posete nas samo pred izbore, a i tada, samo površno zakrpe ulicu, što se može videti i iz priloženog video materijala! – napisao je on.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *