U eksploziji bombe povređena tri muškarca u Nišu

Tri muškarca su povređena noćas kada je eksplodirala bomba oko 2,35 sati u Dušanovoj ulici kod kod Tržnog centra „Bazar“.

audi
foto: D.I. – Audi koji je bio ispred „Golfa“

Bomba je bila postavljena ispod „Golfa“ vranjanskih registarskih tablica. Kako nezvanično saznajemo povređeni su vlasnik automobila i dva slučajna prolaznika.

U Hitoj pomoći navode da je muškarac star 34 godine zadobio teške povrede, dok su dva muškarca, starosti 21 i 22 godine, zadobili lakše povrede.

Prema rečima lekara intervenisale su njihove tri ekipe i povređeni mladići su nakon urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, prebačeni u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje.

U ovoj eksploziji povređene su tri osobe koje su prevezene u Klinički centar. Takođe, od eksplozije su oštećena vozila i stakla na lokalima u neposrednoj blizini. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, za koji se Viši javni tužilac izjasnio da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, saopštava policija.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Трећа за три недеље.Ако прегледате снимке сигурносних камера у околини,можда их и нађете.Молим начелника ПУ Ниш да испуни обећање које је дао при ступању на дужност да ће смањити чекање и редове ѕа нове личне карте.Начелниче,чека се по два сата да би се узела лична карта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *