Udarena u lice članica štaba Vuka Jeremića – napadač identifikovan

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, neposredno nakon događaja identifikovali su S.C. (1983), koji je danas oko 13 časova u Nišu udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića i povredio joj arkadu.

slobodna ilustracija – foto: FB/Vuk Jeremić

Aktivistkinja je tom prilkom zadobila lakše povrede u predelu lica, a policija intenzivno traga za S.C., saopštava policija.

Tim Vuka Jeremića saopštio je danas da je njihova aktivistkinja napadnuta u Nišu dok je delila promotivni materijal u kojem se najavljuje njegova izborna konvencija u tom gradu. U saopštenju se navodi da se napad dogodio dan nakon što su iz Tima pismom obavestili ministra policije o svim napadima na aktiviste tima od početka kampanje. Tim Vuka Jeremića saopštio je da osuđuje svaki vid fizičkog obračuna, posebno u političke svrhe.

Muškarac srednjih godina je presreo našu aktivistkinju udario je po ruci u kojoj je držala materiojal a potom joj razbio arkadu I pobegao.Devojka je bila puplašena I potrešena napadom.Slučaj smo odmah prijavili policiji.Mi osudjujemo I želimo da se borimo protiv ovakvog načina ponašanja u kapanji I jano će mo protestvovati na nedlejnom  skupu Vuka jermića u Nišu – rekao je Vladimir Petrović bivši ambassador u SAD, a i  član štaba Vuka Jeremića u Nišu.

Prema navodima gospodina Petrovića ovo je drugi  napad na aktiviste Vuka Jeremića u naiškim ulicama u roku od nekoliko dana.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Poslednja vest: Iz tužilaštva je saopšteno da je C.S. pronađen i po nalogu tužioca zadržan zbog nasilničkog ponašanja zbog napada na  aktivistkinju štaba Vuka Jeremića.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. Interesantno je da JOŠ nema komentara … niti jednog !
    IDIOT udario devojku i … niko se ne oglašava !!!????
    ‘Ajde da ga /ih/ ohrabrimo , da i dalje čine nedela u korist nekih „ljudi“ i „kandidata“ , koji će „predvoditi“ Srbiju tj. našu decu , koju uzgred budi rečeno – biju !
    „Zemlja čuda“ , „Čudo nevidjeno“ , „lepota poroka“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *