Uhapšen maloletnik(16) zbog pokušaja ubistva nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su efikasnim radom identifikovali i uhapsili šesnaestogodišnjaka iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i lake telesne povrede i N. S. (1996) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

-Osumnjičeni su, posle ponoći, u ugostiteljskom objektu u Nišu, nakon kraće rasprave napali dve muške osobe, nanevši im nožem više ubodnih rana po telu. Jedan od oštećenih je zadobio četiri ubodne rane u predelu stomaka, opasne po život. Lekarska pomoć mu je ukazana na hirurškom odeljenju KBC u Nišu , gde je zadržan na daljem lečenju. Drugi oštećeni je zadobio lake telesne povrede u vidu tri ubodne rane u predelu ramena.

Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Nišu, uz prisustvo policije.

Šesnaestogodišnjak je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, dok je N. S., uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

foto:Banker radio

1 Comment

  1. TREBA ANGAŽOVATI SVE HUMANITARNE ASOCIJACIJE ,KAO I CEO DRŽAVNI APARAT, DA ZAŠTITE SRBE OD SRBA ! NEKI SRBI SU NA „MARGINAMA“ DEŠAVANJA DRUŠTVA TJ. PO BOLNICAMA , /PSIHO/TERAPEUTSKIM CENTRIMA A DRUGI SU U CENTRU „MARGINE“ DEŠAVANJA ! KAKO SE BORITI PROTIV, OVIH- POTONJIH ? I OVO JE , NA NEKI NAČIN , GENOCID A NIKO NE PREDUZIMA NIŠTA !
    GDE SMO ZATAJILI ? DA LI OVOLIKI PROJEKTI , OKO UZDIZANJA SRBIJE I NJENO VASPOSTAVLJANJE NA MESTO KOJE ZASLUŽUJE, ODVEDOŠE NAŠE MALE ŽIVOTE NA STRANPUTICU,TE NEMAMO VREMENA ZA NAŠU DECU TE I NA TAJ NAČIN PLAĆAMO „CIVILIZACIJSKI“ DANAK U KRVI?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *