Ulica 1300 kaplara urađena, očekuje se novi trafo

U okviru Programa održavanja komunalne infrastrukture-periodično održavanje u Gradskoj opštini Palilula, rekonstruisan je kolovoz u Ulici „1300 kaplara» u naselju Pasi Poljana. Ovim povodom, predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić, sa saradnicima, obišao je ovo naselje. U susretu sa novinarima i građanima o ovoj investiciji i narednim aktivnostima na uređenju infrastrukture u opštini Palilula i naselju «Pasi Poljana» govorili su Boban Džunić, predsednik opštine Palilula i Milivoje Milić, predsednik Saveta građana.

13
Boban Džunić sa saradnicima

– U toku je postavljanje saobraćajne signalizacije, što je finalni proces u rekonstrukciji dela ove saobraćajnice-kaže predsednik opštine Boban Džunić. On je pohvalio rad nadzornog organa JP Direkcija za izgradnju grada i najavio izgradnju trafo stanice u ovom naselju, u saradnji sa Elektrodistribucijom Niš, kako bi napon struje, koji je slabiji od propisanog, bio jači. Trenutno se obavlja preparcelacija zemljišta na kome treba da se izgradi trafo, dodao je Džunić.

Ulica «1300 kaplara» u naselju «Pasi Poljana», u ovoj fazi, rekonstruisana je u dužini od 530 metara. Ulica je sada širine 7 metara plus trotoari sa obe strane, promenjljive širine od 1,5 do 2 metra. Vrednost radova na ovom infrastrukturnom projektu u Pasi poljani je 23 miliona dinara. Rekonstrukcija je obavljena po Programu održavanja komunalne infrastrukture-periodično održavanje. Izvođač radova bio je „ABM Putogradnja“ u Mramoru a nadzor je vršilo JP Direkcija za izgradnju grada Niša

tekst foto D.Vidojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *