UPSS na protestu u četvrtak traži smenu rukovodstva Gradske toplane

Udruženje predsednika skupština stanara najavilo je protest u četvrtak, 12. novembra od 9,00 sati ujutru ispred zgrade gradskog parlamenta, a za kada je zakazana sednica Skupštine grada Niša u Ulici Nikole Pašića 24.

protest-1

Kako je najavljeno iz udruženja, oni očekuju od odbornika da se donese odluka o smeni poslovodstva Gradske toplane zbog kako kažu niza propusta koji su bili na štetu građana.
-Prema izveštaju koji smo dobili iz toplane, sve je u “padajućem” nivou sem broja zaposlenih i visine plata. Sem rukovodstva smene, tražimo da se u toplani dohoci dovedu na gradski nivo. Dugovi toplane su enormno narasli u veoma kratkom roku. Spisak nedomaćinskog poslovanja je dug i zato tražimo da se taj menadžment smeni. Zato pozivamo sve kako bi odbornici shvatili šta mi tražimo – rekao je Saša Kostić, predsednik udruženja.

Gradjanin.rs

1 Comment

  1. A zašto ne tražite i smenu rukovodstva i Niš parkinga i Gorice- ovi prvi nam otimaju pare bez tačno propisane i javno objavljene procedure i postupanja tj.samo šalju MUPu video zapis koji ne mora biti verodostojan i bez prava na prigovor.Ovi drugi su napravili uništenje preduzeća jer su ga zadužili za 300 miliona,a odmah trba 100 miliona kako bi se odblokirao racun i izvrsila deoba preduzeca na 3 dela.Znaci još 200 miliona treba da se upumpa naših para iz budzeta,a nikome ne fali dlaka sa glave čak to isto rukovodstvo je napravilo spiskove za otpuštanje radnika koji se nisu slagali sa njihovim katastrofalnim načinom rada.Sadašnji direktor Gorice,Jovanić,bio je zamenik prošlom direktoru Jezdomiroviću,uništili gradsku firmu,a sada radnici ispaštaju. Eto to je zemlja Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *