UPSS oštro osuđuje zloupotrebu svog imena u aktuelnoj predizbornoj kampanji

Udruženje predsednika skupština stanara želi da upozna javnost sa svojim stavom povodom učestalih izjava nekih političara, stranaka i raznih udruženja građana, kojima se, u toku izborne kampanje samovoljno i neovlašćeno povezuju sa našim udruženjem.

160420-upss

Naime, Udruženje ni zvanično, ni nezvanično ne podržava ni jednu političku partiju, ni jednu koaliciju, ni jednu grupu građana, nitiijednog političara, koji učestvuju u aktuelnom izbornom procesu.Sa njima ne sarađuje ni na koji način, tako da svako njihovo pozivanje garđanstva da ih podrži na izborima, a po osnovu saradnje sa Udruženjem, nema nikakvu osnovu. Neki od njih najavljuju čak i „dogovorenu“ buduću saradnju sa Udruženjem pošto osvoje vlast.

Udruženje predsednika skupština stanara oštro osuđuje svaku zloupotrebu sopstvenog imena u aktuelnoj predizbornoj kampanji koja dolazi od bilo koje stranke ili grupe građana. Oni koji nemaju sopstveni ugled niti autoritet kod građana sada bi hteli da se sklone iza autoriteta UPSS-a, kao što to pokušava da čini izvesni advokat Srđan Aleksić sa svojom političkom grupacijom. UPSS na izbore ne izlazi, niti bilo kome od izbornih aspiranata pruža podršku. Podršku pružamo uvek i jedino samo građanima, koji su, ukoliko izađu na birališta, slobodni da glasaju prema svojim uverenjima.

 

Zato obaveštavamo javnost i članove Udruženja da se stav Udruženja o ovim izborima niukoliko nije promenio i da je u skladu sa odlukom Skupštine UPSS-a. Od ovog stava nećemo odstupiti ni po koju cenu. Svako „svojatanje“ Udruženja kao svojih izbornih saveznika, na koje se pozivaju neki učesnici izbornog procesa (i oni koji učestvuju u izbornoj trci, kao i oni koji su ispali iz trke), smatramo nečasnom i nedostojanstvenom rabotom.

Udruženje deluje dosledno antisistemski i aktuelne izbore ne smatra činom kojim će se životne prilike našeg građanstva na bilokoji način kvalitativno popraviti. Na tužno začelje evropskih društava naše društvo su dovele političke parije, svaka na svoj način.

Građanima, kao i simpatizerima i članovima UPSS-a hvala na razumevanju i podršci!

Vaš UPSS

4 Comments

  1. UPSS, ajde uozbiljite se i proverite, da li je menadžment Toplane dobio preko 20 mobilnih tel., a svaki vredi po 100 hiljada plus pdv i da li će Bandjur dobiti jedan i svi ostaju u trajno vlasništvo

    1. Lako je leškariti i drugima, koji nešto konkretno rade, davati zadatke. Šta si ti konkretno uradio i „uozbiljio se“? Tebi niko ne preti, tvojoj porodici niko ne preti, protiv tebe se ne pišu lažne krivične prijave, tebi siledžije ne kucaju na vrata u sitne noćne sate… Ćuti, bedo i pokrij se. Kukavice su vazda boljima od sebe htele da komanduju.

  2. UPSS , vodite rachuna da vas PUPS ne uclani u stranku a Vi i da ne znate!
    PUPS to radi masovmo i deli clanske karte u postanskim sanducicima!
    Pouzdana informacija „na udaru“ su vojni penzioneri…

  3. Izvinjavam se Skupštini UPSS što sam njihovo organizovanje i delovanje spomenuo u svom tekstu „Otpor Nišlija protiv bahatosti vlasti je neophodan više nego ikada“ koji je objavljen na portalu „Građanjina“ 20.04.2016, i potvrđujem da sa Skupštinom UPSS ne sarađujem ni na koji način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *