UPSS: Radnici toplane moraju biti “na minimalcu”, a ne da im se još poklanja novac!

Udruženje predsednika skupština stanara objavilo je reakciju na svom Facebook profilu povodom toga što je Grad odobrio 200 milona dinara Gradskoj toplani Niš, a “kako se sistem ne bi urušio”. Zapravo, udruženje postavlja pitanja povodom te situacije.

Protest hiljada Nišlija: Ukoliko ne snizite cenu grejanja, idemo na veliki miting!
-Gradsko veće Niša, 22.10.2015.godine je odobrilo da Toplana uzme kredit kod AIK banke ad. Beograd na 100 miliona. Sada im dodaju još 200!!! Ima li ovo kraja? I šta time grad postiže? Za koji mesec tražiće opet. Nije li normalno da ta rukovodstva dobiju otkaz? Nije li normalno da se ustanovi koliku su štetu napravili svojim „odlukama“ i da im se to naplati? Sa kojim pravom nisu svi na minimalcu? Sa kojim pravom u Toplani imaju veća prosečna primanja i od grada i od Srbije? Nagrada za uništavanje? Sa kojim pravom će sutra imati veću penziju od onih koji moraju da plaćaju njihove gluposti? Sa kojim pravom će neko u Toplani primiti 5 prosečnih plata kao jubilarnu nagradu? Za šta nagradu? Koja je to pamet koja ovako rešava probleme? Curi Vam bure a Vi problem rešavate dolivanjem vode! Dokaz da rukovodstvo grada nema pojma šta je privreda, nikada je nisu ni na slici videli. Sve što znaju je da uzmu kredit na ime građana i da to lepo potroše. Tu se završava njihovo znanje, navodi se u ovom saopštenju.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. Najuriti „rukovodstvo“ Niša /ne pišem GRADA , jer ga pretvoriše u zadnju selendru , odakle su i sami potekli/ , kao štetne , jer su STVARNO štetni !
    Kako ih nije sramota , kako ne vide da sve više srozavaju grad i gradjane ? Ovoliko samoljublja a sve manje zdravog razuma …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *