Van Gog, Galija i Novembar na festivalu “5 do 100” u niškoj Tvrđavi

Festival ,,5 do 100’’održaće se na platou niške Tvrđave u ponedeljak, 4. jula od 20 časova. Na Festivalu nastupaju poznati bendovi kao što je Galija koja obeležava 40 godina rada, Van Gog koji svira već tri decenije i Novembar koji obeležava 25 godina postojanja. Zbir godina njihovog rada je za 5 manji od 100 –  iz tog razloga ovaj muzički spektakl ima ovakav naziv.

Vecko

Pank-rok bend Novembar će „dobrom, brzom i žestokom svirkom“ u matičnom gradu  otvoriti „5 do 100“, a na festivalu će nastupiti i DJ Miki.

,,Biće to pravo slavljeničko veče. Noć jubijeja! Događaj je izuzetan jer se retko kada spoje tri benda koja slave goišnjice’’, rekao je frontmen Galije Nenad Milosavljević.

Frontmen Van Gogha Zvonimir Ðukić-Ðule istakao je da ga “raduje zajednički koncert, sabiranje energija i godina koje su ostale za nama”. On je još dodao da ga i utisak doslednog bavljenja muzikom raduje, kao i činjenica da “svi nastavljamo dalje sa velikim ambicijam i entuzijazmom”.

vecko-1

U promo periodu pojedinačna ulaznica za „5 do 100“ košta 600 dinara, dok je „Karta za dvoje“ 1.000 dinara. Od 27. juna pojedinačna ulaznica biće 800, a za „Karta za dvoje“ 1.200 dinara.

Prodajna mesta u Nišu:

Energy music shop – TPC Kalča, prizemlje, Obrenovićeva bb // CD Sound – novi podzemni prolaz, Obrenovićeva bb

Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo, Knjižara Delfi, Big Star Travel  Travego, Fun travel, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb.

Marta Savić

1 Comment

  1. Los termin, a Galija je za svoj jubilej trebalo da odrzi veliki koncert u svom rodnom gradu. Ovako, veliki koncert bio u Beogradu, a Nis i za nisku najbolju grupu svih vremena dodje sporedan. Galija je svakako zasluzila da ima samostalni, slavljenicki concert i u Nisu,a i ne slusa ista publika sve tri grupe. Zato je sve ovo greska Nije trebalo da pristanu na ovo resenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *