Vandali noćas polomili izložbeni portal radnje polovne robe!?

Nepoznati počinioci su sinoć ponovo lomili izloge u Nišu. Na meti vandala bio je izlog prodavnice polovne garderobe u Dušanovoj ulici broj 2. Po ko zna koji put se nameću pitanja: Koliko su građani bezbedni i kome smeta javna i privatna imovina da bi je uništavao na takav vandalski način?

slomljen-izlog

Svesni društva u kojem su ovakve pojave postale „normalne“, teško je očekivati da će se bilo šta promeniti – pričaju građani koje je uplašilo bučno lomljenje stakla.

slomljen-izlog-2
Pomoć u efikasnom otkrivanju počinilaca može da predstavlja i sistem kamera za video nadzor koje su nedavno postavljene u gradu, a najavljeno je postavljanje novih kamera na svim važnim raskrsnicama u narednom periodu. Činjenica da je dobar deo Dušanove ulice pokriven nadzornim kamerama sa obližnjih lokala, ne sprečava huligane da namerno ruše grad i lome izloge tokom noći. U ovlašćenja policije i Komunlane policije spada i kažnjavanje narušavanja javnog reda i mira, kao i oštećenje imovine.

Saznajemo da niška policija takođe ima pristup snimcima sa video nadzora po gradu, i nadamo se da će redovna kontrola snimaka dovesti organe reda do počinilaca ovih krivičnih dela.

Banker radio

2 Comments

  1. Jaoj….vi i vase novinarstvo! Ovo staklo je polomljeno jos pre neki dan….kada je Kerber bio u Dusanovoj tog dana sam proslai vec je bilo polomljeno! Nemojte vise ovako bajate vesti da objavljujete cisto da imate sta da objavite jer ste onima koji vas prate smesni i ljudi ce prestati da vas citaju….ja cu biti jedna od njih

    1. Hvala. To je vest s prijateljskog medija, a morate priznati da je važno ukazati na to skoro svakodnevno lomljenje stakala i portala kako bi se to sprečilo nego tražiti grešku da preciziramo kada je polomljeno. Hvala u svakom slučaju, pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *