Veliko interesovanje za Kup Radivoja Koraća

Počela je prodaja karata za Kup Radivoja Koraća, koji se sledeće nedelje igra u Nišu. A ljubitelji košarke još su od ranih jutarnjih sati čekali ispred hale Čair da kupe komplete ulaznica.

kup-nis-sportske.net_

Koštaju 2.000 za tribine i 4.000 za parter, ali je stotine ljudi čekalo da se biletarnica otvori u podne!

Red od stotinak metara ispred biletarnice Hale Čair. Svi čekaju samo jedno – karte za Kup Radivoja Koraća. Kažu da se čekanje isplati i da jedva čekaju da njihov omiljeni klub zaigra na parketu niške Hale.

U prodaji je 3500 karata. Iako je bilo najava da Partizan možda neće doći, organizatori potvrđuju da će sve ekipe biti na broju.

Prvog dana Kupa Koraća igraće Metalac – Vršac od 17 sati, a nakon toga, od 21 sat Partizan i Vojvodina Srbijagas. Drugog dana četvrtinala, 20. februara, od 17 sati igraju Mega leks i FMP, a od 21h Crvena zvezda i domaćin Konstantin. Polufinale je na programu 21. februara.

Od 18:30 sastaće se bolji iz duela Mega leks – FMP sa pobednikom meča Metalac – Vršac, a od 21 sat igraće pobednici duela Partizan – Vojvodina i Crvena zvezda – Konstantin. Finale se igra 22. februara od 17 sati.

Izvor: Niskevesti.info