Verovali ili ne: Saobraćajni udes u pešačkoj zoni Kazandžijskog sokačeta!?

Da, dobro ste pročitali. Saobraćajni udes se zbio juče na početku Kazandžijskog sokačeta gde se nalazi jedan drugi mali sokak koji mnogi koriste za besplatno parkiranje.

Jedna gospođa je pokušala da se isparkira iz sokaka i posle malo jačeg gasa, otkinula je branik na jednom automobilu.

mesto udesa, pocetak Kazandzijskog sokaceta

Sokak koji seče Kazandžijsko sokače
Sokak koji „seče“ Kazandžijsko sokače

Tragom ove vesti, upitali smo ljude iz okolnih lokala da li je moguće da se saobračajni udes zbije u pešačkoj zoni?! nasmejali smo ih, ali situacija sa frekvencijom automobila na ovom mestu, uopšte nije za smeh.

– Ovde u ovom sokaku koji „seče“ Kazandžijsko sokače svi traže besplatni parking i nekada je pravi krkljanac kada se jedni isparkiravaju, a drugi uparkiravaju. niko ne kaže da bi ovde „pauk“ trebalo da radi, ali saobraćajna policija bi mogla upozori vozače koji voze po pešačkoj zoni, a da bi na miru ispili kafu. Drugo su dostavna vozila. I ovde bi trebalo propisati meru da se može dostavljati roba od 8 do 10 ujutru i popodne od 16 do 18 sati, a svi ostali automobili su u pešačkoj zoni potrebno nepotrebni – kažu iz okolnih lokala.

M.S.

1 Comment

  1. A zasto u tom istom Kazandziskom sokacetu ne sklone one baste, prolaz se u jednom delu sveo na 1m sirine? I bas mi je zao sto ljudi ne mogu na miru da ispijaju kafu u radno vreme

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *