Vlasnik lanca pekara MBN se obesio po povratku iz manastira

B. M. (50), vlasnik lanca pekara MBN, izvršio je sinoć samoubistvo vešanjem.

Pronađen je mrtav u prostorijama starog proizvodnog pogona pekare. Vrata su bila zaključana sa unutrašnje strane a, prema nezvaničnim informacijama, za samoubistvo je upotrebio sajlu od kamiona.

mesto udesa, pocetak Kazandzijskog sokaceta

Kako saznajemo, u ponašanju B. M. juče nije ništa ukazivalo da bi mogao da podigne ruku na sebe. Uradio je raspored rada svojih radnika, a potom je u manastir Lipovac odzvezao pecivo koje redovno poklanja kao donator. Po povratku, ušao je u staru pekaru u naselju „Ratko Jović“ i sebi prekrati život. Motiv samoubistava nije poznat. B. M.  je Društvo za pekarsku i trgovinsku delatnost pekara MBN DOO osnovano jula 2008. godine. Poslednjih godina važio za jednog od najuspešnijih vlasnika pekarskih radnji u Nišu, koji je u celom gradu imao prodavnice hleba, peciva i pica i zapošljavao više desetina radnika.

U Policijskoj upravi u Nišu su potvrdili je da nema okolnosti koje bi upućivale da je smrt B. M. posledica krivičnog dela. Ovo je drugo samoubistvo za 24 časa u Nišu. Nišlija P.S. (65) izvršio je juče ujutro samoubistvo skokom sa četvrtog sprata zgrade u kojoj živi u Obrenovićevoj ulici u centru Niša.

Izvor: niskevesti.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *