Vučić danas prvi put u poseti Nišu za protekle četiri godine

Premijer Aleksandar Vučić danas će prvi put u poslednje četiri godine posetiti sam grad Niš. Za sada nema najave da će ući u Gradsku kuću i razgovarati sa većnicima i gradonačelnikom o aktuelnim i nagomilanim problemima Niša, ali će se zato obratiti na mitingu Srpske napredne stranke u hali „Čair“ s početkom u 17 časova.

Vučić
Vučić u poseti Džonson elektriku

Vučić je, istina, bio u fabrici kablova „Džonson elektrik“ koja se nalazi nadomak aerodroma, ali tu je reči bilo samo o prilikama u ovoj fabrici. Jednom je i zbog guste magle u Beogradu, sleteo na niški aerodrom „Konstantin Veliki“, ali to je bilo polu-tajno jer je odmah ušao u automobil i otišao za Beograd.

To da je, zaista, malo neuobičajno da premijer ne nađe vremena toliko dugo da dođe i razgovara s gradskim vlastima, primetio je nedavno i Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša.

„Građanin.rs“ je pre dva meseca zvao telefonom njegovu saradnicu za medije, da mu postavi ovo i druga pitanja. Rečeno nam je da pitanja pošaljemo na mejl što smo i učinili, ali odgovor nikada nismo dobili.

M.S.

5 Comments

  1. Lepo bi bilo da je održao pravi miting u hali bez ijednog AUTOBUSA sa strane. Da njegove nesposobne, bahate, nepismene kolege iz Niša organizju skup i pozovu ogromno Niško članstvo da popuni halu. Ovako je držao govor u Nišu svima ostalima…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *