Vučić danas prvi put u poseti Nišu za protekle četiri godine

Premijer Aleksandar Vučić danas će prvi put u poslednje četiri godine posetiti sam grad Niš. Za sada nema najave da će ući u Gradsku kuću i razgovarati sa većnicima i gradonačelnikom o aktuelnim i nagomilanim problemima Niša, ali će se zato obratiti na mitingu Srpske napredne stranke u hali „Čair“ s početkom u 17 časova.

Vučić
Vučić u poseti Džonson elektriku

Vučić je, istina, bio u fabrici kablova „Džonson elektrik“ koja se nalazi nadomak aerodroma, ali tu je reči bilo samo o prilikama u ovoj fabrici. Jednom je i zbog guste magle u Beogradu, sleteo na niški aerodrom „Konstantin Veliki“, ali to je bilo polu-tajno jer je odmah ušao u automobil i otišao za Beograd.

To da je, zaista, malo neuobičajno da premijer ne nađe vremena toliko dugo da dođe i razgovara s gradskim vlastima, primetio je nedavno i Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša.

„Građanin.rs“ je pre dva meseca zvao telefonom njegovu saradnicu za medije, da mu postavi ovo i druga pitanja. Rečeno nam je da pitanja pošaljemo na mejl što smo i učinili, ali odgovor nikada nismo dobili.

M.S.

5 Comments

  1. Lepo bi bilo da je održao pravi miting u hali bez ijednog AUTOBUSA sa strane. Da njegove nesposobne, bahate, nepismene kolege iz Niša organizju skup i pozovu ogromno Niško članstvo da popuni halu. Ovako je držao govor u Nišu svima ostalima…

  2. Dakle, nislije bi posle ovoga konacno trebalo da shvate da je vreme za neku lokalnu stranku, nove ljude, ideje… Zasto da budemo poslednja rupa na svirali? Zasto?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *