Vučić i Brnabić autobusom u Niš – nepoznata regulacija saobraćaja kroz grad

Presednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, zajedno sa ministrima iz Vlade, sutra u nedelju bi trebalo autobusom zajedno da doputuju u Niš i da prisustvuju svečanosti zbog otvaranja renoviranog niškog Kliničkog centra, objavljuje Danas. Otvaranje se planira za 12 sati.

Brnabić, Vučić i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović

Nišlije su srećne što se otvara ovaj centar, ali ih malo zanima i kako će se saobraćaj odvijati u toku sutrašnjeg dana jer će na toj ceremoniji doći veliki broj građana iz svih pravaca i ulaza u Niš, a što za sada niko ne može da im kaže.

Pozvali smo u petak policiju, da proverimo da li imaju neki plan oko preregulacije saobraćaja, a oni su nam rekli da su oni izvršioci i da to uvek čini Uprava za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj Skupštine grada Niša.

Kontaktirali smo upravu, a tamo smo dobili nejasan odgovor.

 Mi moramo od organizatora da dobijemo zahtev i detalje da bi reagovali, a to do sada nismo dobili, rečeno nam je u upravi. Očekivali smo neke upute i savete na gradskom sajtu, ali ništa od toga.

Vozačima, a i pešacima ostaje da se sami snalaze kao što su poučeni iskustvom i tokom ranijih dolazaka visokih zvaničnika činili.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *