Vučić razgovara s Nišlijama samo jedno poslepodne u Domu vojske Srbije

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić sutra popodne razgovaraće s građanima, ali neće moći sve da ih primi jer se za razgovor prijavilo 1.200 Nišlija. Jedna od delegacija kojoj je obezbeđen razgovor su i bivši radnici nekadašnjih ugašenih fabrika u Nišu. Razgovori su planirani da se vode u Domu Vojske Srbije od 17,30 sati.

U jutarnjim časovima u Oficirskom domu, Vučić će se susresti sa predstavnicima Svetske banke i ambasadorom EU u Srbiji Majklom Devenportom i ambasadorima zemalja EU. Planiran je i obilazak niške Tvrđave odnosno Gradske bašte oko 14 časova.

vucic-6
Aleksandar Vučić u šetnji gradom

Stvarno je nemoguće primiti toliki broj građana za jedno poslepodne. I sami ste videli da sam ovih dana imao toliko susreta i to je vrlo naporno. Nisam ja birao građane s kojima bih da se susretnem. S onima s kojima neću moći da se vidim mogu da poručim da želim razgovor s njima, ali dan ima 24 sata, a i sami vidite koliki broj obaveza imamo ovih dana. Nadam se da će oni s kojima se ne susretnem, razumeti to – rekao je Vučić.

Žarko Đorđević, čovek koji će predvoditi delegaciju bivših radnika potvrđuje da će se ova grupa susretsti s premijerom. On se nada povoljnom ishodu po ovu grupu radnika odnosno da će se naći rešenje za isplatu zaostalih zarada za koje se bore više od pet godina.

M.S.

3 Comments

  1. „Нисам ја бирао са ким ћу да разговарам“.А ко је бирао?Зовеш људе да заказују,а разговараш са њих педесетак од 1200 пријављених.Kako људи не схватате да је ово једна представа за народ.Шта,биће нам боље после ових 5 дана?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *