Vučić u Nišu objavio rat mafiji: To radite u svojoj državi, a ne u Srbiji!

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić posumnjao je u verodostojnost navoda medija iz Crne Gore koji su danas obavestili javnost o hapšenju 20 osoba iz Srbije, a koji su navodno hteli da naprave nerede u ovoj državi posle proglašavanja rezultata lokalnih izbora i gde je priveden i bivši šef Žandarmerije, Bratislav Bata Dikić iz Niša.

vucic1

Vučić je u Nišu na novinarsko pitanje „da li ima neke nove podatke o hapšenju 20 Srba u ovoj državi rekao da za sada nema, ali je takoreći svojim komentarom objavio rat mafiji. On je danas rekao „da je zanimljivo što je ova informacija objavljena baš danas“.

Zvanično baš ništa nismo dobili od nekih novih informacija iz Crne Gore. Dobro je da se ništa nije dogodilo, a biće interesantno o čemu se tu, u stvari, radi. Ono što je takođe važno, mi ćemo se, bez obzira na cenu kojom možemo da platimo, žestoko obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu. Žestoko. Pa neka dobro razmisle da li su jači od države Srbije ili nisu. Moja poruka im je da će Srbija da pobedi bez obzira na cenu koju će morati da plati. To da idu i ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi da pišti pištaljkom s puta kada ko da puca, pa jedan kalašnjikov, pa drugi kalašnjikov… E, to će da zaborave. To neka rade u svojoj državi, a u našoj državi to neće moći – rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle prezentacije snaga Policijske uprave u Nišu.

On je na početku rekao da će pripadnici policije dobiti povišicu plate od 1. januara sledeće godine, ali nije precizirao koliko će ona iznositi već da će se to znati za desetak dana.

M.S.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *