YellowHeads premijerno u Srbiji!

Nepune dve nedelje ostale su do gostovanja španske techno atrakcije YellowHeads, koji će premijerni nastup pred publikom u Srbiji imati na “Niškom sajmištu”. Sudeći po potražnji za ovim neverovatnim techno dvojcem u evropskim i svetskim klubovima i na festivalima, sve oči ljubitelja ove vrste elektronskog zvuka biće uprte u Niš te subote, 4. marta.

Najverodostojniji pokazatelj već sada je potražnja karata, koje su posredstvom Gigstixa dostupne na području cele Srbije, dok organizatori iz Encoder-Radija i Subbteraneusa obećavaju da će dovoljan broj ostaviti i za prodaju na ulazu.

Veliko iskustvo koje su stekli za DJ pultom u proteklih dvadeset godina i uspeh koji punih petnaest godina postižu kao producenti, nisu odvratili YellowHeads od prvobitnog cilja koji su sebi postavili na početku karijere – da se kvalitetom razlikuju od ostalih. Stoga pred publiku dolaze pod maskama, jer smatraju da je odabir muzike DJ-a mnogo važniji od toga kako on izgleda.

Premda ljudi vole da traže neki dublji smisao u tome, maske su na našim licima isključivo u promotivne svrhe, prvenstveno zbog muzike koju vrtimo. Svesni smo da pojedinim ljudima zbog toga žestoko idemo na nerve, ali sa druge strane znamo da imamo mnogo fanova širom sveta i upravo to nam je najvažnije – kažu misteriozni Španci.

Trake ovog dvojca objavljuju prestižne etikete (Toolroom, Tronic, Analytictrail, Phobiq, Trapez, Driving Forces, Organism, Alleanza, itd), a sami su vlasnici Reload Records i Reload Black izdavačkih kuća, kojima su nedavno pridružili još dve – Reload Black Ltd i Reload Black FMLY. Sve su žanrovski različite, sve odlično posluju, a dobar deo izdanja YellowHeads svaki put sa posebnim zadovoljstvom predstavlja publici širom zemaljske kugle.

U naše krajeve počeli su da dolaze tek prošle godine, kada su publici u Hrvatskoj i BiH priuštili vrhunsku zabavu, a sasvim sveže plesne bombe obećavaju i za premijerni nastup u Srbiji:

Sigurni smo da će biti super svirka! Atrakcija iz Španije nikada nikoga nije razočarala, stoga jedva čekamo da dođemo. Daćemo sve od sebe da publici bude ludo! – poručuje YellowHeads.

Techno spektakl na “Niškom sajmištu” otvoriće DJ i producent iz Beograda Randy Mihajlovic, pre zvezda večeri iz Španije nastupiće vlasnik Subbteraneus etikete Dr.Adji, a do ranih jutarnjih sati sa publikom će ostati glavni čovek Encoder-Radija DJ Milenko.

Do 26. februara cena karte je 600 dinara, od 27. februara do 03. marta 700 dinara, a na ulazu će biti 800. U Nišu svoj primerak po pretprodajnoj ceni možete da obezbedite u knjižarama “Vulkan” (Vizantijski bulevar 1, “Roda” centar, svakoga dana od 09 do 22h), Obrenovićeva 42 (SC “Forum”), od 10 do 22h.

I.Antović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *