Za verovali ili ne: Ušao u Tempo, uzeo televizor i neopaženo izašao

Ono što se dogodilo u megamarketu „Tempo“ pre dva dana, stvarno je za rubriku „verovali ili ne“. Čovek je ušao u objekat, uzeo televizor u kutiji i hladnokrvno ga izneo izvan trgovine. Hodao je polako, a sustignut je blizu ulazne kapije „Tempa“. Da se ovo zbilo potvrdio nam je jedan od šefova ove veletrgovine, ali i radnici. Ne želeći da se imenuju, ipak su nam ispričali da je čovek srednjih godina, ipak bio pod nekom vrstom opijata. Kako je on prošao pored tolikih aparata za zujalice, kamera i druge elektronike za otkrivanje neplaćenih stvari, za sada se precizno ne zna. Jedan od radnika „Tempa“ objašnjava da postoji način da se prebaci tevizor preko aparata za zujalice, „ali on to u onom stanju nije mogao da čini“.

tempo-1

-Taj televizor nije naša roba jer mi takve aparate ne prodajemo. Taj televizor prodaje firma kojoj smo izdali prostor i koja ima svoju kasu tako da naše zujalice ne prepoznaju tu robu. Kad je sustignut, izgledao je malo čudno. On je bukvalno rekao da se razvodi od žene i da je žena u „Tempo“ donela televizor na popravku, a kako ga je on nekada kupio sada ga želi u svojoj deobi imovine!?!? Ljudi iz obezbeđenja su ostali zabezeknuti-priča nam jedan od radnika iz obezbeđenja.

„Gradjanin.rs“ je pitao i radnike firme koja u „Tempu“ prodaje televizore, ali nisu bili raspoložni za razgovor.

-Slučaj je prijavljen policiji tako da se njima obratite za informacije-krako nam je rečeno u odeljku gde firma drži televizore u ovoj trgovini. Naši sagovornici nisu toliko ubeđeni da se u ovom slučaju radi o klasičnoj domišljatoj krađi, a neke je potpuno sumanuta scena s televizorom i nasmejala.

M.S.

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266