Žarko Ranković (SPS): Očekujemo poziv SNS na razgovore o koaliciji

Dr Žarko Ranković koji je na čelu niške Socijalističke partije Srbije rekao je za naš portal da ova stranka očekuje poziv Srpske napredne stranke gde bi se vodio razgovor o mogućoj koaliciji na nivou Skupštine grada Niša.

sps4
arhivska fotografija: Žarko Ranković, Aleksandar Cvetković, Mile Ilić i novinarka Sanja Janković

On je takođe demantovao glasine da je koalicija sa SNS-om već dogovorena, a gradske glasine kažu da je upravo on, u okviru tog dogovora, planiran za mesto predsednika Skupštine grada Niša.

Nije tačno da smo već pregovarali, ali je tačno da očekujemo poziv SNS. Spremni smo za razgovore, a definitivnu odluku donećemo zajedno sa Glavnim odborom stranke, kao što je to pravilo kod svih partija. Nije tačno da sam ja planiran za presednika Skupštine grada Niša jer ja, iskereno, to ne želim da budem. Spremni smo da kao i do sada zajedno rukovodimo gradom, menjamo statut i radimo na razvijanju Niša. I proitom u tim razgovorima nemamo nikakve uslove – rekao je Ranković.

M.S.

2 Comments

  1. Logično je da SPS, ako dođe do koalicije sa SNS, Žarka Rankovića postavi za predsednika GO Medijana. Nosioc liste SNS je uvreda za građane Medijane.

  2. Ne znam zašto me ništa ne iznenadjuje od SPS-ovaca ?
    Kada će se „dokazati“ njihovi „funkcioneri“ ako ne sada , kada su u „naponu snage“ – u njihovoj sedmoj deceniji
    života ! Sve su to „mladi“ SKOJ-evci ! Perspektuva grada Niša je to i „učitelji“ mladih ljudi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *