Zašto Nišu ide ovako dobro? – U debati ipak fali i Zoran Živković

U debati „Zašto Nišu ide ovoliko dobro?“ koju organizuje Medija i reform centar u Nišu sutra 23. oktobra od 17 časova, učestvovaće gradonačelnici izabrani nakon 5. oktobra 2000. godine: Goran Ćirić, Smiljko Kostić, Miloš Simonović i Zoran Perišić. Ovakav način razgovora je dugo očekivan u Nišu, i svakako da bi bio upotpunjeniji da ovom sastanku prisustvuje i Zoran Živković (bivši gradonačelnik), ali je organizator ograničio vreme na pre i posle 5. oktobra tako da je on izostao. Razgovor će voditi novinar Zoran Zoza Marjanović.

debata

Svi zainteresovani mogu pratiti debatu uživo putem livestream-a na portalu www.mediareform.rs i na televiziji Belle Amie. Za pitanja i komentare otvorene su društvene mreže uz korišćenje ‪#‎debata i #imaterec‬‬‬.

Nedelja parlamentarizma je serija događaja i aktivnosti kojima se pokreće dijalog o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima. Želeći da daju doprinos povezivanju i upoznavanju građana i građanki Srbije sa radom Narodne skupštine, niške organizacije uključile su se u njeno obeležavanje. Nedelju parlamentarizma prvi put u Srbiji organizuje Narodna skupština Republike Srbije u saradnji sa inicijativom Otvoreni parlament i u partnerstvu sa velikim brojem organizacija civilnog društva, škola, fakulteta, ustanova kulture i lokalnim samoupravama.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *