Zbog proslave Dana policije zabrana parkiranja u Nišu (zabranjene lokacije)

Povodom obeležavanja centralne proslave Dana policije, koja će se održati 04.juna ove godine u Nišu, Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj grada Niša doneo je rešenje za zabranu parkiranja od 1. do 4. juna na dva mesta u gradu. U saopštenju „Parking servisa“ se navodi da se to čini po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova – PU Niš.

Snimak sa prošle parade policije u Nišu (Ulica 7. juli)

Mesta gde je zabranjeno parkiranje:

  • dana 01.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.
  • dana 02.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.
  • dana 03.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.
  • dana 04.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašić (na delu od raskrsnice sa ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić).

Takođe, dana 04.06.2017. godine zabranjeno je parkiranje u ulici 7. juli (na delu od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta), na parkingu sa prilazom iz ulice 7. juli (parking kod „splava“) i na parkingu sa prilazom iz ulice Svetozara Markovića (parking Sinđelićev trg), dodaje se u saopštenju informativne službe „Parking servisa“.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *