Zoo planet organizuje druženje sa životinjama u parku Sveti Sava

Zbog ranijih pozitivnih reakcija sugrađana, Udruženje Zoo Planet organizuje akciju druženja sa životinjama i jahanje poni konja u parku Svetog Save na, u subotu i nedelju, 19. i 20. decembra od 11h do 14h

Paki 1

-Sredstva koje budemo prikupili na ovoj akciji namenjena su obezbeđivanju hrane i prostirke za životinje tokom zimskog perioda, saopštava ovo udruženje.

Sugrađane će u parku dočekati poni konjići Paki i Mica spremni da decu prošetaju kroz park. Pored njih, posetioce očekuju i kraljevski ljubimac kozica Miljana i feretka Luka, a ovo je i prilika da deca kroz neposredan kontakt upoznaju životinje i zbliže se sa njima.

Miljana-2
Ovom prilikom pozivamo i građane koji su u mogućnosti da pomognu da nam doniraju hranu za pse i mačke, za glodare i sitne životinje, ili voće i povrće koje konjima i kozicama u zimskom periodu nadoknađuje jedan sveži obrok.

Tokom akcije ćemo najaviti i sadržaj programa „Zimske ZOO čarolije“ koji će biti realizovan u periodu od 26. do 31. decembra u parku Sveti Sava. Kao i tokom ranijih akcija svi zainteresovani posetioci moći će da dobiju savete članova tima Zoo patrole o pravilnoj brizi i adekvatnom negovanju kućnih ljubimaca.

Ovu akciju ZOO Planet realizuje u partnerstvu sa GO Medijana.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *