Žreb za predstojeći Kup Radivoja Koraća

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održan žreb za predstojeći Kup Radivoja Koraća koji će od 18. do 21. februara biti odigran u niškoj hali Čair. Ljubitelji košarke uživaće u sjajnoj košarci, a već prva prepreka pred igrače Konstantina biće abaligaš Mega Leks koji sa klupe predvodi sjajni Dejan Milojević.

kup-koraca-aca
Kuglice su odlučile da u četvrtfinalu budu odigrani sledeći mečevi:

Mega Leks – Konstanin
Metalac – Borac
Crvena zvezda – Smederevo
Partizan – FMP

Utisak je da je i ove godine sreća okrenula leđa Konstantinu, koji je nakon Crvene zvezde, prošle sezone i ove izvukao jednog od favorita za osvajanje „žućkove levice“, ekipa Mega Leksa se u prethodne dve sezone nalazila u finalu kupa, u kome je četa Dejana Milojevića bivala poražena od Crvene zvezde koja je kup osvajala tri puta u nizu. Ovogodišnji Kup Radivoja Koraća biće jedanaesti u niškoj hali Čair, a pored toga unapred je odlučeno da se i naredna dva ciklusa održe u Nišu. Večiti rivali Zvezda i Partizan nalaze se u istom delu kostura i mogu se sastati samo u polufinalu.

Po najavama koje dolaze iz Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, karte će u prodaji biti od 5. februara po cenama od 2.000 i 4.000 dinara. Prodavaće se isključivo kompleti.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *