Davio za vrat kondukterku u gradskom autobusu „Ćurdića“

Putnik napao je fizički kondukterku M.N. u autobusu prevoznika „Ćurdić“ na liniji broj 13. Incident se dogodio preksinoć oko 21 sat. Da je gušanja i udaraca bilo na toj liniji potvrđuje za „gradjanin.rs“ i Dragan Ćurdić, vlasnik ovog preduzeća. Kondukterka srećom nema težih povreda. Jedan od očevidaca javlja našem portalu da se nemila scena dogodila na autobuskoj stanici kod Učiteljskog doma.

kondukteri

– Kondukterka je prišla jednoj osobi romske nacionalnosti, pitala da joj da kartu radi kontrole. On je prokomentarisao da nema, niti želi da je kupi. To je bilo negdje u Ulici generala Milojka Lješanina. Ona je nastavila da kontroliše karte, a onda se vratila kod ove osobe insistirajući da ili kupi kartu ili izađe iz autobusa. Tada je on skočio i uhvatio je za vrat. Sve se dešavalo kod srednjih vrata dok su bila otvorena. Ona je je uzmakla i uhvatila ga za kosu, grčevito se branila, bilo je i međusobnih udaraca, a niko od putnika nije „ni prstom mrdnuo“ da joj pomogne. Onda ga je nekako odgurnula i on je iskočio iz autobusa. Sve se odigralo vrlo brzo, a ta osoba je pobegla na spomen da neko zove policiju-priča nam očevidac događaja.

Dragan Ćurdić objašnjava da se svašta dešava u niškim autobusima i da je pre dve godine prebijena jedna kondukterka koja je još uvek na bolovanju.

– To su strašne stvari šta nam se događa. Preduzimamo mere zaštite, ali događaju se i takve scene. Naša radnica koja je napadnuta danas radi – prokomentarisao je Ćurdić.

P.Z/M.S.