Dveri: Prodaja Telekoma je predaja nacionalne bezbednosti u ruke stranaca

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić ponovo pokušava da manipuliše javnošću Srbije kako bi maskirao rasprodaju poslednjih komada „porodične srebrnine“, odnosno najavljenu prodaju „Telekoma Srbije“. Šta više, ovaj put je to učinio optužujući sve nas koji se protivimo prodaji „Telekoma“ da hoćemo da vratimo Srbiju u samoupravni socijalizam, saopštio je danas ovaj pokret.

dveri

-Dveri ga zato pitaju da li je, po njegovom mišljenju, pravi primer kapitalizma kada se prodaje državna firma Srbije da bi je kupila državna firma neke druge zemlje- konkretno Deutche telekom čiji je vlasnik država Nemačka? Ili možda on optužuje Nemce za samoupravni saocijalizam s obzirom da je njihov glavni telekomunikacioni operater u državnom vlasništvu?, navodi infornmativna služba Dveri.

Dveri ističu da prodaja „Telekoma“ ne samo da nije najveće dostignuće kapitalizma već je uvod u neorobovlasništvo u kojem se rasprodaju poslednji ostaci privrede. Prodaja Telekoma je uvod u veliku bezbednosnu krizu – jer su telekomunikacione veze strateški resurs za bezbednost države i svakog pojedinca koji u njoj živi. Zato, uostalom, nijedna ozbiljna država nije prepustila svoj telekomunikacioni sistem drugoj državi!

I zato će se Dveri boriti protiv prodaje Telekoma, jer se njegovom prodajom predaju ostaci ekonomske i bezbednosne suverenosti države Srbije.

gradjanin.rs
foto Beta