Perišić dao zeleno svetlo Novoj stranci, Nišlije će ipak imati organizovan doček u centru!?

Zoran Perišić, gradonačelnik Niša, podržao je inicijativu Nove stranke i njenog lidera Zorana Živkovića za organizovanje dočeka Nove godine u centru grada (Trg Kralja Milana).

novagodinafw

“Apsolutno podržavam inicijativu Nove stranke. Nema sumnje da gospodin Živković i Nova stranka imaju dovoljno novca da organizuju takvu manifestaciju. Došlo je vreme da taj novac koji je iznošen iz Niša, može građanima i da se vrati, makar kroz jedan doček Nove godine” – rekao je Zoran Perišić.

Reakcija je usledila posle ponude koju su javno izneli iz Nove stranke, da se njima dopusti da organizuju Novu godinu.

Nova stranka je dala rok gradonačelniku da se izjasni do 19. decembra, ali očigledno da prof. dr Zoran Perišić nije hteo da gubi vreme, te je zdušno prihvatio ovaj predlog.

Naravno ni ovog puta nije izostalo političko prepucavanje, te je gradonačelnik “podsetio” na privatizacije koje su rađene dok je Zoran Živković bio gradonačelnik, i na to da “oni” (Zoran Živković i njegovi saradnici) nisu ništa uradili za građane u vreme njihovog mandata.

Prethodno je Nova stranka postavila pitanje u kakvom se okruženju kreće gradonačelnik Niša, kada je mogao da sakupi ponude od 60.000 evra!?

Gradjanin.rs