Policija otkrila ko je Krle Utoka?

Niška policija je identifikovala osobu koja je pretila redakciji Južnih vesti zbog objavljenih snimaka nameštanja tendera za gradski prevoz. Ispostavilo se da je pretila muška osoba koja ima oko 35 godina i predstavlja se kao Krle Utoka, a kako piše ovaj niški portal, prema nepotvrđenim informacijama, „on je službenik javnog preduzeća Direkcija za javni prevoz u Nišu“.

hk51

-Niška policija identifikovala je osobu iz Niša za koju se sumnja da je dana 30. decembra sa svog računara uputila ozbiljne pretnje internet portalu „Južne vesti“. Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je ivršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, navodi se u saopštenju policije. Komentar je ostavljen na tekst „Novi snimci nameštanja tendera u Nišu“

Posle serije istraživačkih tekstova o korupciji u gradskoj vlasti, 30. decembra je osoba koja se potpisala kao „Krle Utoka“ kroz komentar na Južnim vestima poručila da treba „zapaliti da ne postoje lažljivi iskompleksirani degenerici koji tamo rade”. Preteće poruke je poslao sa svog računara, a na Internet je bio povezan preko naloga svog oca. Prema nepotvrđenim informacijama u pitanju je 35-godišnji službenik JP Direkcija za javni prevoz, navode Južne vesti.

gradjanin.rs
foto:gunauction.com