Užas! Nađen leš unakaženog lica u školskom dvorištu

U dvorištu Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Beogradskoj ulici u Nišu pronađeno je telo Z. C. (68) sa uočljivim povredama na licu, saznaje „Gradjanin.rs“ na licu mesta.

vuk1
Hranislav Marinković, domar škole

Prve analize posekotina na licu, kako se pretpostavlja, nastale su pre smrti muškarca. Domar škole, Hranislav Marinković koji je našao unakažen leš kaže da je telo nesrećnog muškarca iz sela Knežica kod Niša. Tužilac je naredio hitnu obdukciju. Posle nje znaće se da li se dogodila zadesna smrt pa su mu lokalni psi unakazili lice ili se radi o nekom krivičnom delu. Z.C. je u pronađen bez cipela, a na licu mesta još ima tragova krvi.

Mesto zločina
Mesto gde je pronadjen leš

– Kad sam prišao, ležao je na stomaku, eno još se vidi krv. To je bilo strašno, nisam smeo da mu priđem i onda smo nekako došli do njega i to je bio užas, kaže Marinković.

Očekuje se da se ovim povodom oglasi policija.

M.S.


Sapštenje SUP-a

Danas, radnik Osnovne škole “Vuk Karadžić“ u Nišu, prijavio je da je u dvorištu škole, pored ograde, primetio beživotno telo muške osobe sa manjim ožiljcima na licu. Sumnja se da je osoba preminula prirodnom smrću. Uviđaj je izvršio viši javni tužilac u Nišu.(kraj saopštenja) Prema nekim navodima, osoba je nedavno imala operaciju nosa tako da su navodno ti ožiljci bili na licu, ali to će obdukcija pokazati.