Pao Medicinar – Prva pobeda Naise

U 3.kolu Arkus lige rukometašice Naise stigle su do prve pobede ove sezone i pozicionirale se na mesto koje vodi u plej of. Pred priličnim brojem gledalaca u hali „Čair“ savladana je ekipa Medicinara sa 26-20 (12-10).

ŽRK Naisa / Sport Juga

Ekipa trenera Đorđa Teodorovića dobro je otvorila meč. Na semaforu je u 4. minutu stajalo 4-0, a nešto kasnije bilo je i 6-1. U tim trenucima odlična je na golu bila Katarina Ivanović, pa je to ulivalo samopouzdanje celoj ekipi. Ipak, na poluvremenu je bilo 12-10.

Do sredine drugog dela Medicinar je bio u igri, a onda do izražaja dolazi odlična fizička sprema Naise. Niški tim u 47.minutu, golom iz kontre Sanje Stamenković stiže do pet golova prednosti, 20-15 i tada je bilo jasno da bodovi ostaju u Nišu.

Za igračicu utakmice proglašena je golmanka Naise Katarina Ivanović koja je imala 11 odbrana, mada je u samom finišu nekoliko uspešnih intervencija imala i Katarina Kosanović.

Najefiskanije u domaćem timu bile su kapitenka Olivera Nikolić sa 7 i Tamara Simonović sa 5 golova, dok su po 4 gola postigle Sanja Stamenković i Teodora Petković.

Naisa u narednom kolu, u utorak 4.oktobra gostuje ekipi Železničara u Inđiji.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *