ABA Liga u Nišu: KK Partizan se seli u Čair?!

Košarkaši Partizana će nakon gostovaja Krki u Novom Mestu odigrati četiri vezane utakmice kod kuće. Tako bi barem trebalo da bude po kalendaru takmičenja. Međutim, crno-beli će biti prinuđeni da zbog zauzetosti beogradskih dvorana prinudno pronađu neki drugi dom. Niški Čair se pominje kao ozbiljan kandidat.

kk-partizan-kk-mega-leks-foto-marko-todorovic136
foto: Marko Todorović

Zbog činjenice da su dvorane Aleksandar Nikolić i Ranko Žeravica zauzete usled takmičenja u borilačkim sportovima, odnosno plesu, utakmica koja je zakazana za subotu, 17. decembar protiv Mornara, neće moći da bude odigrana u Beogradu. Čelnici Partizana zbog toga su prinuđeni da potraže alternativno rešenje, a Niš je glavni kandidat.

Niš je crno-beli grad i kao prilog tome govori i navijačka podrška koju Partizan ima svake godine na kupu Radivoja Koraća. Biće razmotreno da li ABA liga može da pokrije troškove smeštaja u Nišu, odnosno koliko bi taj angažman koštao, s obzirom da će Partizan preseliti tim i nekoliko ljudi koji organizuju utakmicu, potvrdio je ovu informaciju za Građanin.rs izvor blizak KK Partizan.

A.Ilić

1 Comment

  1. Nije Nis ni crno-beli, ni crveno-beli grad… ima Nis svoje fudbalske, kosarkaske, rukometne timove… sa tradicijom i renomeom. Ako vec beogradski klubovi moraju da igraju ovde, to im treba debelo naplatiti, a prihode od ulaznica usmeriti na razvoj niskog sporta!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *