Akcija „Stop! Svi na sport“ u Rovčetu

Sportski savez Niša i Policijska uprava u Nišu, u petak 05.10. 2018.godine u 11,00 sati u Sportsko-rekreativnom kompleksu „Rovče“ (ulaz iz pravca Glavne autobuske stanice, iza Tvrđave) organizuju drugi deo ovogodišnje akcije „Stop!Svi na sport“.

Akcija „Stop!Svi na sport“ održava se treću godinu zaredom i ima za cilj razvoj sporta i promociju zdravih stilova života, bezbednosne prevencije i kulture mladih. Namenjena je učenicima četvtih razreda osnovnih škola Grada Niša.

Akcija „Stop!Svi na sport“ predstavlja takmičenje učenika  na nekoliko različitih poligona, koji predstavljaju kombinaciju sportskih igara i pitanja koja su prilagođena bezbednosnim potrebama i interesovanjima učenika. Za najbolje ekipe obezbeđene su vredne nagrade.

Ova manifestacija održava se uz pomoć Nišavskog Upravnog okruga – Školske uprave u Nišu, kao i brojnih sportskih organizacija, a pod pokroviteljstvom Grada Niša, preko Gradske uprave – Sekretarijata za omladinu i sport.

Početak akcije predviđen je u 11,00 sati, odmah nakon svečanog otvaranja renoviranih terena u Sportsko-rekreativnom kompleksu „Rovče“ koje je zakazano za 10,00 sati (petak, 05.10.2018.god.).

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *