Aleksandar Ždrale jedini kandidat za predsednika opštine Palilula

Aleksandar Ždrale, oficir u penziji jedini je kandidat za mesto predsednika opštine Palilula u Nišu. Ovo nam je potvrdio dosadašnji predsednik Boban Džunić koji ga je i predložio za to mesto. Za njegovo postavljenje bi trebalo da se glasa na sednici skupštine opštine koja je zakazana za sutra, a kada će biti izabrani i njegovi saradnici.

Aleksandar-Ždrale1
Aleksandar Ždrale/foto: FB opština Palilula

Ždrale je na dosadašnjim funkcijama pokazao sposobnost i oreganizacione sposobnosti tako da sam ga predložio da bude na tom mestu i za to dobio odobrenje vrha stranke – rekao nam je Džunić u telefonskom razgovoru.

Ždrale je jedan od osnivača Srpske napredne stranke u Nišu. Rođen je 1.marta 1968.godine, a od juna 2014 godine i funkciju zamenika predsednika Skupštine GO Palilula. Na konstitutivnoj sednici je izabran za predsednika Skupštine, ali podneće ostavku na to mesto kako bi se glasalo za njegovo postavljenje za predsednika opštine.

M.S.

5 Comments

  1. JADAN SMO MI GRAD, KOJI VODE PENZIONERI-I TO VOJNI. KADA SAM, KAO STUDENT, DAVAO ČASOVE AKADEMCIMA (SADA POTPUKOVNIKA I PUKOVNICIMA SA DOBRIM PENZIJAMA) BILI SU ISPOD NIVOA NAJGORIH STUDENATA TEHNIKE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *