Aleksinac: Bager od 25 tona pao na kafanu „Otac“ (foto)

Bager težak oko 25 tona pao je sinoć na kafanu „Otac“ u Aleksincu oko 19,30 sati u Ulici Lele Popović. Srećom u ulici niko nije prolazio trotoarom tako da niko nije stradao.

Aleksinčani Saša Marković i Dušan Stevanović koji su i slikali ovaj neobičan događaj u varoši kažu da je bager prevozio kamion Rudnika „Resavica“ iz Vrške čuke ka rudniku „Soko“ pored Sokobanje.

Stvarno je nejasno kako je tako težak bager koji je bio obezbeđen uspeo da sklizne i da padne prema kafani. „Šapa“ bagera se zarila u kafanu i pričinila priličnu štetu. Izgleda da je bager naišao na neku udarnu rupu na kolovozu i kako je upao, tako je kamion skliznuo – kažu njih dvojica.

Tokom večeri, kolovoz Aleksinac – Soko Banja je bio u prekidu, ali je jutros 3. avgusta napravljen prolaz tako da u saobraćaju sada nema problema.

M.S.

foto: Dušan Stevanović i Saša Marković/aleksinac. biz

2 Comments

  1. Taj put je katastrofa,na sve lici samo ne na put i uopste me necudi sta se desilo a to je centar aleksinca. Put datira iz vremena sfrj,a gradske vlasti jos od tita nisu se potrudili da naprave i urade nesto sto se tice tog puta-ulice. A da nepricamo u kakvom je stanju put koji ide od autobuske duz auto puta prema Al.Rudniku gde vise nesaobracaju autobusi kao i put.vozila jer to je kao da bi isli prugom. I na to niko ne reaguje iz opstinskih vlasti. Bitno da su ono zbrinuti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *