Ansanbli SKC spremni za prijem novih članova

Sa početkom nove školske godine, Studentski kulturni centar Niš, po tradiciji, organizuje audicije za prijem novih članova. Dobrodošli su svi studenti koji žele da postanu deo ansambala, da razvijaju svoje talente, a da u isto vreme postanu deo kulture grada.

Klik za uvećanje

Umetnički rukovodioci su spremni da upoznaju nove pevače, muzičare, glumce i folklorce koji žele da postanu deo velike SKC porodice. Audicije za prijem novih članova oragnizovaće se tokom septembra i oktobra, u našim prostorijama.

Prijem članova za Akademski hor i Ženski hor Studentskog kulturnog centra je u punom jeku. Dovoljno je samo da, oni koji žele da zajedno sa brojnim umetnicima nastupaju u gradu, zemlji, kao i u inostranstvu, dođu u prostorije SKC-a u dogovorenim terminima. Audicije za Akademski hor održavaju se svakog ponedeljka i četvrtka od 19:30 u prostorijama SKC-a. Audicije za Ženski hor organizuju se u utorak od 18:30 i u četvrtak od 18:00 sati, takođe u prostorijama SKC-a (Šumatovačka bb 3. sprat). Za one koji žele da se na sceni pridruže našim glumcima, audicija za Akademsko pozorište održaće se 5. oktobra u 12 sati. Potrebno je da kandidati pripreme monolog, pesmu, imitaciju, ali i da prikažu neku veštinu u kojoj su dobri (ples, pevanje) – kažu u SKC.

Tokom oktobra biće organizovan i audicija za Akademski folklorni ansambl “Oro”, a o terminima će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni putem drušgvetnih mreža i medija.

Ženski hor

Studentski kulturni centar Niš je godinama unazad neizostavan deo studentskog života i gradske kulture, kao i odličan ambasador našeg grada i zemlje na brojnim inostranim festivalima i manifestacijama.O kvalitetu naših ansambala najbolje svedoče nagrade i pohvale koji godinama pristižu sa različitih strana sveta.

Naši budući članovi mogu da očekuju da će sa njima raditi profesionalci koji će učiniti sve da se njihov talenat razvija u pravom smeru. Što je možda i najvažnije, osim usavršavanja, proba i vežbi, u našim ansamblima ih očekuju nova poznanstva, nova prijateljstva, putovanja i puno lepih i zanimljivih trenutaka.

foto SKC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *